Skladišne police

Arhivsko - skladišne police

Skladišno-arhivski regali namijenjeni su profesionalnoj uporabi. Samostojeći su u prostoru, stabilni, čvrsti i visoke nosivosti. Idealni su za opremanje arhiva, prodajnih i skladišnih prostora.
Nastavni regali se spajaju na jedan početni regal.
Regali se prodaju po dijelovima, stoga možete kombinirati različite dimenzije i lako prilagoditi potrebama i prostoriji.

Moguće kombinacije:
Visina: 150, 200, 250 i 300 cm
Dubina: 30, 40, 50 i 60 cm
Širina: 95 i 120 cm
Broj nivoa: 4, 5, 6, 7, 8
Nosivost: 100, 150, 200 i 250 kg po 1 nivou
Stabilizatori: bočni, stražnji i kutni
Posjeduju atest o nosivosti!

Pocinčane police

Metalne police od lima presvučene slojem vrućeg cinka. Povoljnije cijene u odnosu na plastificiranu verziju, zbog manjeg troška završne obrade lima.


Ukoliko trebate pomoć u slaganju optimalne kombinacije, pošaljite krajnje dimenzije ili skicu prostora na: info@mihokovic.hr


Dodatna oprema i usluge:
- PVC podloške za profile
- Elementi za stabilizaciju
- Zatvorena i perforirana leđa i kukice
- Usluga dostave, izmjere prostora i montaže

Garderobni ormari

Garderobni ormari

Garderobni ormari namijenjeni su za odlaganje odjeće, radnih odjela i uniforma, u standardnoj i za prehrambenu industriju prema HACCP standardu.
Metalni ormari posjeduju garanciju kvalitete i službene ateste o nosivosti. Ispitani su prema Pravilniku o obveznom ispitivanju namještaja i dijelova za namještaj. Garderobni ormari zadovoljavaju uvjete propisane Pravilnikom i odgovarajućoj normi HRN D.E2.102., HRN D.E2.105/1.


Za pregled svih proizvoda, dimenzija i tehničkih detalja, kao i za narudžbu, možete posjetite naš webshop gdje je više informacija o svakom proizvodu.